Nákupní košík je prázdný

Nový návěs Annaburger HTS 20.12 v Agra Brtnice

Středa 31.05.2017

Návěsy Annaburger patří k momentálně nejprodávanějším strojům z našeho sortimentu. Je to dané jednak tím, že poptávka po moderním řešení zemědělské dopravy stále stoupá, a také tomuto faktu pomohl nový tvar korby návěsů Annaburger, který umožnil úpravu jejich cen směrem dolů. Návěsy se tak staly ještě cenově zajímavější a zaujaly tak mnoho zákazníků, kteří návěsy Annaburger ještě nemají.

Jedním z takových zákazníků byla společnost Agra Brtnice, která hospodaří nedaleko Jihlavy. V Brtnici již jeden Annaburger jezdí, konkrétně cisterna HTS 22.27 o objemu 18 m3. Tato cisterna byla dodána v roce 2002, takže se jedná o skutečného veterána. Letošní poptávka směřovala po návěsu, který by měl velký objem, ale kompaktní velikost vhodnou do kopcovitého terénu kolem Brtnice a do firemních traktorů.

Návěs HTS 20.12 v sobě spojuje kompaktní rozměry a velký celkový ložný objem, neboť při korbě délky 6,5 m má základní objem 26 m3. Tato hodnota se při použití senážních nástavků zvýší až na 34 m3. Na naše doporučení v Brtnici zvolili hydraulicky odpružený podvozek, který je to nejlepší, co lze momentálně nabídnout z hlediska odpružení zemědělských návěsů. V kombinaci s velkými pneumatikami Michelin 600/55 R26,5 má celý návěs skvělý tlak na půdy a velmi lehce se táhne. Toto je důvod, proč lze návěsy agregovat i s výrazně slabšími traktory.

Každý obchodní případ je specifický a tento nebyl výjimkou. Představitele společnosti zaujala možnost sklopných nástavků ven, kdy se dá uvnitř korby vozit hnůj bez nutnosti složitě demontovat nástavky. Avšak pouze boční nástavky byly sklopné ven. Firma Annaburger vyslyšela přání zákazníka a speciálně u tohoto návěsu udělala i čelní a zadní nástavek sklopný ven. Žádný jiný návěs Annaburger toto nemá.

Návěs jsme zachytili v pondělí při sklizni travních senáží. Agregován byl s traktorem John Deere 7270R, který s ním neměl žádný problém. Návěs do Brtnice dodala společnost Agroservis Višňové. Přejeme společnosti Agra Brtnice mnoho spokojenosti s novým návěsem Annaburger!


Registrace newsletteru

Chcete-li pravidelně dostávat zajímavé novinky o naší zemědělské technice, o nových produktech a akcích, potom vyplňte následující formulář a veškeré informace budou chodit pohodlně do Vaší e-mailové schránky.

Registrovat

Prohlédněte si archiv novinek »

Kontaktujte nás