Nákupní košík je prázdný

Nový kombinovaný vůz Annaburger HTS 22.04/03 TeleLiner připraven na předvádění

Neděle 27.05.2012

Dvě mouchy jednou ranou....

Zajímavosti konceptu Teleliner je to, že dotáhl standardní verzi kombinovaného vozu Annaburger k ještě větší flexibilitě a dokonalosti. Zatímco dříve trvala výměna zadního čela a senážních nástaveb asi 2 hodiny (bez mytí), dnes díky teleskopicky sklopným postranicím a rychloupínání zadního čela trvá tato operace asi 30 minut.

Když se k tomu přidá hlavní zbraň firmy Annaburger ,hydropneumaticky odpružený podvozek , komfotní elektrohydraulika, tříválcové rozmetací ústrojí s průchodností 1,8 m , tak z tohoto vozu vznikne Profi návěs se špičovými parametry a nejnižšími náklady na přepravenou nebo rozmetenou tunu materiálu.

Pronájem a předvádění

Nový TeleLiner HTS 22.04/03 bude nyní k dispozici našim zákazníkům a prodejcům na vyzkoušení a komerční pronájem. Je dobré, když má zákazník možnost vyzkoušet stroj ,který chce koupit a porovnat ho s konkurencí. Z tohot pohledu se nemá Teleliner za co stydět.


Registrace newsletteru

Chcete-li pravidelně dostávat zajímavé novinky o naší zemědělské technice, o nových produktech a akcích, potom vyplňte následující formulář a veškeré informace budou chodit pohodlně do Vaší e-mailové schránky.

Registrovat

Prohlédněte si archiv novinek »

Kontaktujte nás