Nákupní košík je prázdný

Nový kombinovaný senážní vůz a rozmetadlo Annaburger Teleliner HTS 22.04/03 posílí předváděcí flotilu naší firmy pro jarní měsíce

Neděle 13.02.2011

U firmy CRS-Marketing najdete novinky v programu dopravní techniky nejdříve ze všech.....

Již dva roky pracuje firma Annaburger na zajímavém konceptu kombinovaného vozu se dvěmi funkcemi. Lze ho použít jako senážní vůz a také jako rozmetadlo, přičemž výměna nebo chete-li úprava trvá jen 30 minut až 1 hodinu.

Řeč je o novém modelu návěsu Teleliner , který byl představen na výstavě Eurotier na podzim v Hannoveru . Naše firma bude mít jeden z prvních modelů tohot stroje k dispozici jako jeden z prvních importérů.

Kde jsou výhody nového systému a kde najde uplatnění

Uplatnění najde nový Teleliner u podniků služeb a u větších zemědělských podniků. Díky teleskpicky výsuvným postranicím lze rozmetat například drůbeží trus s postranicemi vysunutými na 1,8 m . Díky tříválcovému rozmetacímu ústrojí s průchodností 1,8 m je to bez problémů možné. V tomto je nový stroj vyjímačný, protože při nakládání může být postranice zasunuta a až později zvednuta.  To samé platí pro plnění vozu od řezačky, kde je možno na jedné straně snížit výšku postranice a u menších řezaček vůz pohodlně naložit.

V případě, že máte zájem dozvědět se více o novém stroji firmy Annaburger nebo ho chete vidět, dejte nám vědět, rádi vám ho v krátké době předvedeme!


Registrace newsletteru

Chcete-li pravidelně dostávat zajímavé novinky o naší zemědělské technice, o nových produktech a akcích, potom vyplňte následující formulář a veškeré informace budou chodit pohodlně do Vaší e-mailové schránky.

Registrovat

Prohlédněte si archiv novinek »

Kontaktujte nás