Nákupní košík je prázdný

Nový hákový nosič Krampe THL20 L posílí naší flotilu předváděcích strojů a strojů na pronájem

Pondělí 08.11.2010

Hákový nosič kontejnerů Krampe THL 20 L - nejlepší parametry ve své třídě

Hákový nosič kontejnerů THL 20 L je schopen natáhnout kontejner s nákladem o hmotnosti 18-20 tun. Tyto hodnoty oddělují tento model od ostatních hákových nosičů. Navíc firma Krampe používá  automobilní hákové mechanismy špičkové firmy Hyva lift s teleskopicky výsuvnou rukou. Toto řešení umožňuje obsluze traktorového podvozku upravovat zatížení závěsu traktoru.

Vzduchem opružený podvozek

Komfortní odpružení podvozku má vliv na jízdní vlastnosti, navíc se při natahování kontejneru automaticky vypustí u zadní nápravy vzduchové měchy a tím se sníží natahovací úhel kontejneru.  Firma Krampe má s hákovými nosiči více jak 15-ti leté zkušenosti a je to také vidět na jejich produktech.

Předvádění hákového nosiče se vyplatí

U naší firmy CRS-Marketing s.r.o. najdete kompletní poradenství v oblasti logistiky a využití hákových nosičů, ale i jiné techniky. Navíc vám můžeme hákový nosič prakticky ukázat buď u nás ve firmě nebo ve vašich podmínkách, díky vlastnímu traktoru Fendt 818 Vario.

Pokud Vás bude tato problematika zajímat, obraťe se na nás ,rádi vám poradíme.


Registrace newsletteru

Chcete-li pravidelně dostávat zajímavé novinky o naší zemědělské technice, o nových produktech a akcích, potom vyplňte následující formulář a veškeré informace budou chodit pohodlně do Vaší e-mailové schránky.

Registrovat

Prohlédněte si archiv novinek »

Kontaktujte nás