Nákupní košík je prázdný

Nový hákový nosič Krampe THL 23 L okamžitě k dispozici na žně

Úterý 19.06.2012

Univerzál se širokým využitím....

Třínápravový model hákového nosiče kontejnerů Krampe THL 23 L, který je naším sklovým vozem ,  je špičkově vybaven pro extrémní zatížení a vysoké výkony. Zvedací mechanismus zvládně až 23 t těžké kontejnery. V základu je vůz vybaven silničními pneu 445/65 -22,5" , na přání je ale možno vůz vybavit i univzálními gumami 560/60-22,5" Michelin.

Pro snažší zvedání těžkých kontejnerů je hákový nosič THL 23 L vybaven zesílenými zvedacími válci a tzv. topdruck válcem na oji, který zvyšuje zvedací sílu hákového mechanismu o 5 t.

K hákovému nosiči je možno agregovat kontejnery o délce 7 a 7,5 m, což dělá z tohoto dopravního prostředku neobyčejně výkonný model návěsu s rychlou výměnou nástaveb.

Uplatnění najde při odvozu štěpky, při denním návozu substrátu pro bioplynovou stanici, při dopravě kejdy na pole a také při přepravě obilí nebo brambor z pole do skladu.

Hákový nosič nástaveb THL 23 L je okamžitě k dispozici za velice příznivou cenu. Dodávka kontejnerů je zajištěna.


Registrace newsletteru

Chcete-li pravidelně dostávat zajímavé novinky o naší zemědělské technice, o nových produktech a akcích, potom vyplňte následující formulář a veškeré informace budou chodit pohodlně do Vaší e-mailové schránky.

Registrovat

Prohlédněte si archiv novinek »

Kontaktujte nás