Nákupní košík je prázdný

Nový Güstrower jezdí nedaleko Mělníka

Pátek 16.04.2021

Rozmetadla Güstrower jsou jedny z mála rozmetadel na trhu, které k přísunu materiálu ke kotoučům využívají řetězový dopravník, což má velkou řadu výhod. Především vysokou přesnost aplikace díky minimálnímu prokluzumezi materiálem a řetězem, nebo schopnost agresivně rozrušovat materiál v korbě. Máme vyzkoušené, že rozmetadlo s řetězovým dopravníkem rozmetá i za těch podmínek, kdy stroj s gumovým pásem nemá šanci pracovat.

Nové rozmetadlo GDK 6.000 má objem 6 kubíků a je velice pěkně vybaveno. Základní flotační pneumatiky Alliance 650/65 R30,5 zaručují dostatečně nízký tlak na půdu. Při aplikaci do porostu může zákazník použít kola 300/95 R46, které jsme mu se strojem dodali. Rozmetadlo je vybaveno spodním závěsem s K 80 a má schválení na 40 km/h.

Přesnost aplikace je podpořena sekčním a klínovým hnojením a hydraulickým hraničním hnojením. Nechybí ani rolovací plachta a dva druhy kotoučů. Jendak tzv. H rozmetací ústrojí pro aplikaci minerálních hnojiv a síranů a pak speciální hardoxové lopatky na vápnence. Třešničkou na dortu je vlastní hydraulický okruh na pohon rozmetacích kotoučů.

Přejeme panu Mikešovi mnoho spokojenosti s novým rozmetadlem a děkujeme mu za projevenou důvěru.


Registrace newsletteru

Chcete-li pravidelně dostávat zajímavé novinky o naší zemědělské technice, o nových produktech a akcích, potom vyplňte následující formulář a veškeré informace budou chodit pohodlně do Vaší e-mailové schránky.

Registrovat

Prohlédněte si archiv novinek »

Kontaktujte nás