Nákupní košík je prázdný

Nový dvoustranný návěs Annaburger byl k vidění na výstavě Země Živitelka

Středa 17.09.2014

Stánek firmy Daňhel Agro a.s. patří již tradičně k největším na celé výstavě. I letos bylo možné na stánku obdivovat širokou škálu traktorů, od cca 100 do 270 koní, vystaven byl i kombajn John Deere, jako jeden z mála sklizňových strojů na celém výstavišti. Krom mnoha dalších strojů návštěvníci nalezli na stánku také dva Annaburgery.

Prvním bylo rozmetadlo HTS 20.04. Jedná se o menší dvounápravové rozmetadlo, přesto s úctyhodnou délkou ložné plochy - 6,3m. Objem tak není potřeba nahánět zbytečně vysokými nástavky. Zde úplně postačí 1 m vysoké. Klasická kloubová náprava byla v náběžném provedení a byla osazena pneumatikami Alliance 560/60 R22,5. Oj byla parabolicky odpružena. Rozmetací ústrojí je osvědčené a v republice používané na více než dvou stovkách rozmetadel. Dva rozmetací kotouče s průměrem 1,1 m a šesti lopatkami rozhodní hnůj rovnoměrně až do šíře 24 metrů. Rozmetadla Annaburger také jako jediná na trhu používají tři řetězové dopravníky v podlaze.

Druhým vystaveným strojem byla novinka - návěs Annaburger HTS 22.14 s novým provedením korby. Novou korbu jsme ukázali již zájemcům na výstavě Techagro, několik návěsů i nástaveb na výměnný systém si již našlo zákazníky v ČR, avšak všechny tyto stroje byly zadní sklápěče. V Českých Budějovicích jsme poprvé představili novou korbu s dvoustranným sklápěním. Ovládání bočního sklápění je nyní řešeno hydraulicky, namísto pneumatického ovládání. Korba jinak byla osvědčená klasika, tedy 7 m délky a 29 m3 objemu. Podovzek tvořily 10t nápravy BPW a parabolické pružiny, to samozřejmě již klasicky v kombnaci s hydraulicky odpruženou ojí a pneumatikami Michelin Cargo XBib 600/55 R26,5.

Posledním zástupcem s logem Annaburger byl malý model návěsu, který byl k vyzkoušení na miniaturní farmě v agregaci s traktory John Deere. Zástupci firmy Daňhel Agro a.s. přenesli svou preciznost a píli do modelu zemědělské farmy, jehož propracování vyrazilo dech nejen nejmenším návštěvníkům výstavy.

Děkujeme všem zástupcům firmy Daňhel Agro a.s. za bezchybné pohoštění po celou dobu výstavy a všem zájemcům, kteří nás v Budějovicích navštívili.


Registrace newsletteru

Chcete-li pravidelně dostávat zajímavé novinky o naší zemědělské technice, o nových produktech a akcích, potom vyplňte následující formulář a veškeré informace budou chodit pohodlně do Vaší e-mailové schránky.

Registrovat

Prohlédněte si archiv novinek »

Kontaktujte nás