Nákupní košík je prázdný

Novinka od Annaburgeru - výměnný systém za kamionové tahače

Středa 04.09.2013

Annaburger je jedním z největších specialistů na výrobu výměnných systémů pro zemědělství. V samotné České republice jezdí přes 350 výměnných systémů v kategorii od 18ti do 33 tun. Novinkou na poli výměnných systémů je model LS 34.79, který je určen pro kamionové tahače. Zatím byl představen výměnný systém s cisternovou nástavbou ze sklolaminátu o objemu 24 m3 a s nástavbou s výtlačným štítem Schubmax. Ta má objem cca 55 m3.

Technika Annaburger za kamiony je na profi úrovni, jedná se o podvozky stavěné na rychlost 80 km/h, se vzduchem či hydraulicky odpruženými nápravami. Za příplatek lze namontovat náběžné nápravy. Výměna nástaveb probíhá podobně, jako u klasických výměnných systémů. Tedy zvednutím podvozku (zde na vzduchových měchách) a odpojením nástavby, která má vlastní rám.

Využití nového výměnného systému bude velmi specifické, bude se hodit zejména pro velké podniky či službaře, kteří převáží tuhé či tekuté materiály na velké vzdálenosti. Cisternu lze vybavit Andock systémem, aby mohla zásobovat samojízdný aplikátor kejdy. První bližší seznámení s tímto konceptem proběhne na výstavě Agritechnica, která proběhne v listopadu v Hannoveru. Tam bude vystaven výměnný systém LS 34.79 s cisternovou nástavbou.


Registrace newsletteru

Chcete-li pravidelně dostávat zajímavé novinky o naší zemědělské technice, o nových produktech a akcích, potom vyplňte následující formulář a veškeré informace budou chodit pohodlně do Vaší e-mailové schránky.

Registrovat

Prohlédněte si archiv novinek »

Kontaktujte nás