Nákupní košík je prázdný

Novinka firmy Annaburger - cisterna HTS 22.K26 s čerpadlem vyrazila na předvádění po ČR

Středa 23.05.2012

Pro každého to nejlepší....

U firmy Annaburger má každý zákazník možnost získat stroj, který mu bude nejlépe vyhovovat. Tradiční laminátové cisterny lze nyní dostat jak s vývěvou, tak i s čerpadlem, na kloubových výkyvných nápravách nebo na hydraulice a s různými pneu s ráfky 26,5" nebo 30,5".

Pro ty, kteří po nás požadují plechovou nízkou cisternu, máme nyní připravenu verzi cisterny s čerpadlem a parabelicky odpruženou nápravou , případně kloubovou výkyvnou nápravou. První zkušenosti našich zákazníků s cisternami Annaburger s čerpadly jsou vesměs pozitivní, proto jsme se rozhodli našim zákazníkům ukázat nový model cisterny HTS 22.K26, který firma Annaburger připravovala v minulých dvou letech.

Výsledkem je kompaktní cisterna s nízkým těžištěm a dobrým podvozkem, kterou si mají nyní naši zákazníci možnost vyzkoušet a ošahat. V červenci navíc příjde další nový model předváděcí cisterny HTS 22.K27 se super nápravami BPW a velkými koly 750/65-30,5", který také řadu lidí z oboru překvapí.

V případě zájmu se můžete obrátit na naše prodejce nebo na kolegu Jonáše Petráka.

 


Registrace newsletteru

Chcete-li pravidelně dostávat zajímavé novinky o naší zemědělské technice, o nových produktech a akcích, potom vyplňte následující formulář a veškeré informace budou chodit pohodlně do Vaší e-mailové schránky.

Registrovat

Prohlédněte si archiv novinek »

Kontaktujte nás