Nákupní košík je prázdný

Nové vozy Krampe dorazí již zítra ke svým zákazníkům

Úterý 26.06.2012

Dodávka pravě včas před žněmi...

Každý dobrý výrobce zemědělské techniky má v současnsti malé nebo větší problémy s dodávkou svých výrobků. Náš partner, firma Krampe, se snaží držet dodací termíny v limitu.  Díky tomu jsme mohli dnes naložit další dva návěsy pro naše zákazníky v ČR. Do žní bude těchto vozů ještě několik, takže na našeho speditéra budou v příštích týdnech kladeny zvýšené nároky.

Specialitou dnešní dodávky je návěs BB 600 s většími koly 600/55-26,5" Michelin, řiditelnou nápravou a barvou Fendt. Součástí výbavy jsou také senážní nástavby 60 cm vysoké. Návěs je určen pro agregaci s traktorem Fendt.

Druhým návěsem je "klasika firmy Krampe ", model BB 700, který je vybaven specialitou naší firmy, odklopným spojlerem. Model BB 700 patří u naší firmy k nejprodávanějším vozům. S délkou korby 7 m a objemem v plechu 24 m3 (v senáži až 40 m3) patří tento vůz k tomu největšímu v oboru zemědělské dopravní techniky.

Našim zákazníkům a prodejcům nabízíme u každého obchodního případu  individuální přístup, profesionální poradenství a řešení na přání zákazníka.


Registrace newsletteru

Chcete-li pravidelně dostávat zajímavé novinky o naší zemědělské technice, o nových produktech a akcích, potom vyplňte následující formulář a veškeré informace budou chodit pohodlně do Vaší e-mailové schránky.

Registrovat

Prohlédněte si archiv novinek »

Kontaktujte nás