Nákupní košík je prázdný

Nové velkoplošné rozmetadlo Gustrower D-078 s aplikačním šnekem dorazilo

Čtvrtek 25.08.2011

Speciál na široké spektrum hnojiv

Nový speciál na aplikaci hnojiv a vápna D-078 putuje nyní do oblasti okolo Litomyšle. Během zítřka provedeme u zákazníka zaškolení a uvedení rozmetadla do provozu. K výbavě rozmetadla patří nástavky vysoké 45 cm, výbava na aplikaci a plnění suchého vápna spočívající v železné střeše s výdechy a speciálním aplikačním šnekem. Součásti tohoto paketu je i pneumatické plnění rozmetadla. Po menší úpravě lze aplikační šnek odstavit na nohy a nasadit dvoukotoučové rozmetací ústrojí.

K nadstandardní výbavě rozmetadla patří i digitální tenzometrické váhy Digi -star, kde si každou fůru může zákazník vážit.

Rozmetadlo bylo dodáno na tzv. lakovacích kolech, protože zákazník si pořídil vlastní kola sám. Jedná se o šíři kol 710 mm a ráfek 30,5". Rozchod nápravy na střed kol je 2,25 m, díky tomu má rozmetadlo velkou stabilitu na svahu a v terénu obecně.

O nasazení rozmetadla vás budem informovat.


Registrace newsletteru

Chcete-li pravidelně dostávat zajímavé novinky o naší zemědělské technice, o nových produktech a akcích, potom vyplňte následující formulář a veškeré informace budou chodit pohodlně do Vaší e-mailové schránky.

Registrovat

Prohlédněte si archiv novinek »

Kontaktujte nás