Nákupní košík je prázdný

Nové stroje firmy Annaburger již čekají na nové zákazníky

Úterý 08.05.2012

O Annaburger techniku je u nás zájem

V současnosti budeme dodávat velké množství strojů pro zákazníky, kteří si "včas objednali své stroje".  Díky relativně dobrému vytížení kapacit výrobního závodu v Annaburgu , má firma co dělat ,aby uspokojila všechny zákazníky. Po dohodě s vedoucím výroby v Annaburgu se nám daří uspokojovat až do současnosti všechny požadavky našich zákazníků , pokud jde o termíny.

I tak ale platí v letošním roce zásada, že ten kdo objednáva dříve dostane svůj stroj zavčasu. Ten kdo příjde s objednávkou  pozdě, má většinou z hlediska sezony smůlu. I přesto se ve spolupráci s firmou Annaburger a s našimi prodejci snažíme najít určité kompromisní řešení.

Díky širokému programu Annaburgeru jsou dodací termíny rozdílné u určitých skupin strojů, proto je dobré se předem informovat. K dispozici máme také řadu skladových strojů a strojů objednaných ve výrobě. Informujte se proto u našich partnerů.


Registrace newsletteru

Chcete-li pravidelně dostávat zajímavé novinky o naší zemědělské technice, o nových produktech a akcích, potom vyplňte následující formulář a veškeré informace budou chodit pohodlně do Vaší e-mailové schránky.

Registrovat

Prohlédněte si archiv novinek »

Kontaktujte nás