Nákupní košík je prázdný

Nové rozmetadlo Güstrower uvedeno do provozu na Brněnsku

Středa 17.04.2013

Rozmetadla Güstrower se liší od ostatních v několika technických prvcích. Především jako jediné jsou vybaveny řetězovým dopravníkem, který zajišťuje plynulý a velmi přesný přísun materiálu. Řetězový dopravník totiž nemůže proklouznout tak, jako gumový pás. Navíc lépe odebírá hnojiva, která mají tendenci vytvářet klenbu.

 

Model GDK 7.000 má základní objem 7 m3, který lze dále zvýšit pomocí nástavků. Dodané rozmetadlo je vybaveno odvalovacím válcem, který zajišťuje rovnoměrný přísun materálu na rozmetací talíře. Nedochází tak k tomu, že na talíře dopadně velké množství hnojiva, které se naráz odlomilo. Na rozmetadle jsou obuty radiální pneumatiky Alliance 650/65 R30,5.

 

Rozmetadlo prodal náš prodejce v oblasti, pan Jiří Denemarek, kterému děkujeme za poskytnuté fotografie. Přejeme zákazníkovi mnoho spokojenosti s rozmetadlem Güstrower.


Registrace newsletteru

Chcete-li pravidelně dostávat zajímavé novinky o naší zemědělské technice, o nových produktech a akcích, potom vyplňte následující formulář a veškeré informace budou chodit pohodlně do Vaší e-mailové schránky.

Registrovat

Prohlédněte si archiv novinek »

Kontaktujte nás