Nákupní košík je prázdný

Nové rozmetadlo Gustrower již pracuje ve Velkých Pavlovicích

Neděle 20.02.2011

První nasazení - krystalický síran amonný

Hned první nasazení nového rozmetadla bylo při aplikaci síranu amonného, se kterým si rozmetadla Gustrower poradí velice dobře, díky řetězovému dopravníku , který jak z kopce i do kopce vynáší neustále stejné množství hnojiva bez prokluzu a klenbování .

Na obrázcích je vidět velice dobrý rozmetací obrazec a to i přesto, že v době zaškolování foukal na poli silnější vítr. Vedle síranu rozmetají naše rozmetadla bez problémů granulovaná minerální hnojiva na 40 m ,dále pak vápno, masokostní moučku a jiné vedlejší produkty.

Ze 100% prodáváme v současnosti na trhu v ČR jen elektronicky ovládaná rozmetadla , která jsou kompatibilní s jakýmkoliv systémem N-senzoru a DPGS systému precizního zemědělství. Pokud si zákazník koupí naše rozmetadlo s elektronickým dávkováním, může kdykoliv v budoucnosti přejít na složitější systémy dělené aplikace hnojiv podle hnojných map.

Rozmetadlo D-076 ve Velkých Pavlovicích je vybaveno širokou nápravou s rozchodem 2,25 m ,plachtou a pneunmatikami 650/65-30,5" s vysokou nosností a nízkým tlakem na půdu.


Registrace newsletteru

Chcete-li pravidelně dostávat zajímavé novinky o naší zemědělské technice, o nových produktech a akcích, potom vyplňte následující formulář a veškeré informace budou chodit pohodlně do Vaší e-mailové schránky.

Registrovat

Prohlédněte si archiv novinek »

Kontaktujte nás