Nákupní košík je prázdný

Nové rozmetadlo Gustrower GDK 7000 uvedeno do provozu

Středa 08.08.2012

Rozmetadla Gustrower jsou jednoduchá.........

Ráno proběhlo na farmě pana Petra Růžičky v Dolní Ředici u Holic zaškolení na novém rozmetadle GDK 7000. Když jsem s panem Řůžičkou ml. mluvil odpoledně pochaloval si jednoduchost ovládání a nastavování dávky, jakož i přesnost rozmetání.  První dávku s novým rozmetadlem , jsme začali na síranu amonném, což je materiál, který není pro Gustrower problém, pro ostatní typy rozmetadel ale často bývá.

Rozmetadlo Gustrower GDK 7000  obdrží ještě nástavky na 10 m3 a plachtu. ve výbavě jak pracuje na farmě rodiny Růžičkových ,patří k nejlépe vybaveným rozmetdlům na trhu. navíc oproti ostatním firmám dokáže rozmetat jak granulovaná hnojiva na 36 m ,tak i prášková hnojiva, vápno a šámu, masokostní moučku a ostatní hnojiva.

Výhodu těchto rozmetadel je hydraulický pohon kotoučů z vlastního okruhu a elektronická regulace dávky. Rozmetadla Gustrower pracují s jakýmkoliv systémem GPS na trhu.

Fotografie v příloze jsou ze zaškolení rozmetadla.

 


Registrace newsletteru

Chcete-li pravidelně dostávat zajímavé novinky o naší zemědělské technice, o nových produktech a akcích, potom vyplňte následující formulář a veškeré informace budou chodit pohodlně do Vaší e-mailové schránky.

Registrovat

Prohlédněte si archiv novinek »

Kontaktujte nás