Nákupní košík je prázdný

Nové rozmetadlo Gustrower GDK 7000 s váhou pro firmu Bohatec s.r.o.

Sobota 12.05.2012

Podniky služeb v ČR stále více volí rozmetadla Güstrower.....

Právě dnes dovezené velkoplošné rozmetadlo Güstrower GDK 7000 o objemu 10 m3 patří k velice prodávaným strojům u podniků služeb v ČR. Díky řetězovému dopravníku, vyspělé elektronice dávkování, vysoké univerzalitě a vysoké spolehlivosti volí naši zákazníci v ČR právě značku Güstrower.

Nové rozmetadlo je navíc vybaveno váhou, kterou za normálních podmínek zákazníci s rozmetadly Güstrower nepotřebují, ale požadavkem zákazníka, který si objednal toto rozmetadlo bylo vážení hnojiv na farmě zákazníka. Jedná se o podnik služeb, který chce přesně deklarovat zákazníkovi množství rozmetaných hnojiv a dávku. Rozmetadla Güstrower jsou navíc ve standardu vybavena pro práci s tzv. dělenými dávkami, to znamená že mohou hnojit v systému precizního zemědělství.

Jedno rozmetadlo vhodné na rozmetání minerálních hnojiv na 40 m, pro rozmetání síranu, masokostní moučky, vápna nebo šámy , to je univezsalita made in Güstrower.

Nové rozmetadlo bude již brzy po zaškolení uvedeno do provozu u zákazníka.  Partnerem v tomto obchodu byla firma Bohatec s.r.o.

 


Registrace newsletteru

Chcete-li pravidelně dostávat zajímavé novinky o naší zemědělské technice, o nových produktech a akcích, potom vyplňte následující formulář a veškeré informace budou chodit pohodlně do Vaší e-mailové schránky.

Registrovat

Prohlédněte si archiv novinek »

Kontaktujte nás