Nákupní košík je prázdný

Nové rozmetadlo Gustrower GDK 6000 o objemu 8 m3 pro ZD Velká Losenice

Sobota 24.03.2012

Nejširší nabídka velkoplošných rozmetadel na minerální hnojiva na trhu

Náše nabídka velkoplošných rozmetadel minerálních hnojiv zahrnuje několik základních modelů na jedno a dvounápravovém podvozku, které je možno vybavit ještě nástavky. Objemově se proto některé modely překrývají a záleží jen na zákazníkovi ,jakou nakládací techniku má.

V ZD Velká Losenice si v loňském roce vyzkoušeli naše předváděcí rozmetadlo D-077 (dnes GDK 7000) o objemu 10 m3. Po dobrých zkušenostech s naším rozmetadlem se rozhodli pro nákup rozmetadla GDK 6000 s nástavkami na 8 m3. Díky aktivitě našeho prodejce ,firmy Strom Vysočina, Habry, je nové rozmetadlo vybaveno také možností spojení počítače TJ 500 s ISO-BUS terminálem firmy John Deere. Díky tomu bude moci v budoucnosti zákazním moci hnojit variabilně podle hnojných map a ukládat údaje o práci do kartotéky honů.  Již dnes je nové rozmetadlo na tuto práci připraveno.

Rozmetadlo GDK 6000 je vybaveno moderními radiálními pnemumatikami 650/60-30,5" Alliance A-380 , které vykazují malý tlak na půdu. Ve standardu tohoto rozmetadla je nové rozmetací ústrojí H, elektronická regulace dávky pomocí palubního počítače TJ 500.

Více informací o produktech firmy Gustrower najdete v připravovaném časopise Gustrower news ,který bude k dispozici v našem stánku (volná plocha A ,stánek 004) na výstavě Techagro.


Registrace newsletteru

Chcete-li pravidelně dostávat zajímavé novinky o naší zemědělské technice, o nových produktech a akcích, potom vyplňte následující formulář a veškeré informace budou chodit pohodlně do Vaší e-mailové schránky.

Registrovat

Prohlédněte si archiv novinek »

Kontaktujte nás