Nákupní košík je prázdný

Nové rozmetadlo Gustrower D-078 o objemu 12,5 m3 vyrazilo do práce

Pátek 26.08.2011

Vlajková loď mezi rozmetadly průmyslových hnojiv a vápna od firmy Gustrower

Model rozmetadla D-078, který si farmář pan Veselý objednal představuje to největší a nejlepší z programu východoněmecké firmy Gustrower s více jak 40-ti letou tradicí.

Na jednom stroji je téměř vše z nadstandardní výbavy, počínaje digitálními vahami Digi-star,přes apliační šneky na vápno o záběru 9 m, vleká kola s ráfkem 30,5", nové rozmetací ústrojí H pro apliakci močoviny na 36 m, hydraulický pohon kotoučů a konče elektronickým dávkováním hnojiva pomocí počítače LH Agro 500.  Navíc jsou na stroji namontovány nejsilnější nápravy BPW s rozchodem 2,25 m, parabelicky odpružené.

V průběhu dne jsme při začkolování sundali šnek na vápno, nasadili dvoukotoučové rozmetací ústrojí, nasadili kola a zkalibrovali všechny věci, které je nutno na začátku udělat.

Při včerejším zaškolení nejdříve zákazník vyzkoušel aplikaci minerálních hnojiv, v příštím týdnu by mělo přijít na slovo odzkoušení rozmetadla při vápnění.

Řetězový dopravník, hydraulický pohon kotoučů, příprava na jakýkoliv systém precizního zemědělství

Universální rozmetadla Gustrower jsou osvědčené stroje nejen podniků služeb ,ale také velkých podniků, které mají chytré šéfy. Díky vysoké universalitě a vysokému výkonu je možno s touto technikou ušetřit velké množství peněz a zvýšit výkon apliace při snížení počtu osob, které aplikaci provádějí.

Díky vlastnímu hydraulickému okruhu ,který slouží pro pohon rozmetacích kotoučů, je dosaženo konstantních otáček kotoučů okolo 960 ot/min, i když otáčky kardanu kolísají od 800 do 1100 ot/min.  Navíc jsou otáčky konstantní jak při jízdě z kopce ,tak i do kopce. Další výhodou řetězového dopravníku je konstantní dávkování jakéhokoliv hnojiva za každé situace.

Podniky služeb tuto věc zjistily již dříve, díky zkušenostem s předchůdci dnešních rozmetadel.

Postupem času ale na tuto věc přicházejí i velké podnky nebo progresivní soukromí farmáři.

Jedno rozmetadlo na rozmetání minerálních hnojiv, práškových hnojiv, vápona, šámy, masokostní moučky nabízí v širokém spektu modelů jen firma Gustrower. 

V případě zájmu můžete odzkoušet naše předváděcí rozmetadlo D-077.


Registrace newsletteru

Chcete-li pravidelně dostávat zajímavé novinky o naší zemědělské technice, o nových produktech a akcích, potom vyplňte následující formulář a veškeré informace budou chodit pohodlně do Vaší e-mailové schránky.

Registrovat

Prohlédněte si archiv novinek »

Kontaktujte nás