Nákupní košík je prázdný

Nové rozmetadlo Gustrower D-076 s váhami na Slovensku

Pondělí 18.04.2011

Universál pro tvrdé podmínky....

Naše universální rozmetadla minerálních hnojiv a vápna Gustrower jsou čím dál více oblíbená u dánských farem ve východní Evropě pro svou universalitu a robustnost. Posledním případem je nové rozmetadlo D-076 o objemu 6 m3. Z důvodů problémů s vážením na farmách  (neexistují zde váhy) se zákazník rozhodl pro váhy na rozmetadle, kde váží hnpojivo, které se bude rozmetat. Díky tomu má přesnou evidenci o aplikaci.

Zadanou hodnotu nákladu lze zadat do počítače TEE Jet 500 , který během aplikace sleduje vyaplikované hnojivo, kolik ha se dá ještě hnojit.

Rozmetadla Gustrower mají jako jedinná na trhu řetězový dopravník , hydraulický pohon rozmetacích kotoučů a elektronické dávkování hnojiva s vysokou přesností.

Dánský farmář je s rozmetadlem Gustrower velice spokojen , přičemž si na podzim dokoupí nástavky a rozmetací kotouče na vápno.

Naším partnerem v tomto obchodu byla firma Ematech technologie Nitra.


Registrace newsletteru

Chcete-li pravidelně dostávat zajímavé novinky o naší zemědělské technice, o nových produktech a akcích, potom vyplňte následující formulář a veškeré informace budou chodit pohodlně do Vaší e-mailové schránky.

Registrovat

Prohlédněte si archiv novinek »

Kontaktujte nás