Nákupní košík je prázdný

Nové rozmetadlo Annaburger HTS 16.04 zahájilo aplikaci vápna

Úterý 11.09.2012

Kompaktní universální rozmetadlo pro soukromé farmy a středně velké podniky

Rozmetadlo Annaburger HTS 16.04 je vybaveno kloubovoou výkyvnou nápravou, zvedatelnou nápravou, špičkovými pneu Michelin 560/60-22,5" hydropneumaticky odpruženou ojí, elektrohydraulickým ovládáním a velice zdařilým rozmetacím ústrojím STE 12 E.

I když je rozmetadlo původně určeno pro aplikaci hnoje a kompostů, zvládá také aplikaci vápna a dolomitických písků. Právě při prvním nasazení jsme u zákazníka vyrazili aplikovat vápno. Díky displeji a elektrohydraulické regulaci dopravníku je možno na palubním počítači nastavit požadovanou rychlost řetězového dopravníku a následně nastavit hydraulickou mezistěnu a dávku.Dále je třeba zvolit záběr ,zvážit náklad a udělat první fůru. Na začátku  je třeba trochu vážit a počítat, na rozdíl od rozmetání hnojů, Ujetá vzdálenost x záběr dá dávku v t/ha.

Ještě jedna poznánka na úvod k označení -malé -velké rozmetadlo. Korba rozmetadla pojme běžně 16-17 m3 hnoje ,což je slušná porce na tuto třídu rozmetadel. Kloubové výkyvné nápravy mají navíc velice dobrou stabilitu ve svažitém terénu.

Snímky jsou z prvního nasazení rozmetadla s traktorem Fendt. 


Registrace newsletteru

Chcete-li pravidelně dostávat zajímavé novinky o naší zemědělské technice, o nových produktech a akcích, potom vyplňte následující formulář a veškeré informace budou chodit pohodlně do Vaší e-mailové schránky.

Registrovat

Prohlédněte si archiv novinek »

Kontaktujte nás