Nákupní košík je prázdný

Nové řešení dvoustranného sklápění na výměnných systémech a návěsech Annaburgerpro speciální obutí

Neděle 08.07.2012

Když nároky zákazníků stoupají ...............

Výhodou firem, které udávají trendy v oblasti zemědělské dopravní techniky je to, že jako první musí řešit přání skupiny náročných zákazníků a přitom nezasahovat výrazně do konstrukce vozů. V Německu je nyní možno u některých kategorií vozů sledovat trend nasazení pneumatik 710 a 750 mm s ráfkem 26,5" na vozech, jako jsou dvoustranné návěsy. Z důvodů stranového sklápění docházelo u stávající konstrukce dvoustranného sklápěče ke kontaktu korby s širšími pneumatikami.

Z tohoto důvodu vznikla u firmy Annaburger konstrukce,kterou je možno vidět jak na výměnných systémech, tak i na jednoúčelových návěsech. Nová konstrukce korby umožňuje bezproblémové nasazení širších pneu na těchto vozech.

Nové zadní čelo

Na obrázcích je možno také vidět, že vedle klasického zadního čela Annaburger s nosníkem nahoře, vyrábí firma Annaburger také nový typ zadního čela, kde jsou nosníky po straně a to i u verze s dvoustranným sklápěním.  Několik těchto verzí nového čela pracuje již více jak 2 roky v ČR.

Usměrňovací plech s hydraulickým ovládáním

Na jednom z posledních obrázků je vidět jednoúčelový návěs s hydropneumatickým odpružením náprav,pneu Michelin o šíři 710mm, novým typem zadního čela a usměrňovacím plechem pro stranové sklápění.  Přes sklopením korby a otevřením postranic obsluha hydraulicky sklopí usměrňovací plech a obilí tak nepadá na široká kola.

Pokud vás zajímají trendy v zemědělské dopravě, informujte se u nás , rádi vám poradíme

 

 


Registrace newsletteru

Chcete-li pravidelně dostávat zajímavé novinky o naší zemědělské technice, o nových produktech a akcích, potom vyplňte následující formulář a veškeré informace budou chodit pohodlně do Vaší e-mailové schránky.

Registrovat

Prohlédněte si archiv novinek »

Kontaktujte nás