Nákupní košík je prázdný

Nové provedení sklopných senážních nástaveb u návěsů Krampe poprvé v ČR

Středa 21.12.2011

Zajímavé řešení sklápění nástavek

Běžná konstrukce návěsů Krampe je dělána tak, že je k dispozici základní korba o výšce postranic 1,52 m, jež se využívá především na obilí a těžší materiály. Na senáže se k základní korbě přidělávají senážní nástavby z profilovaného plechu, které se ke korbě přišroubují.  Sundání nástaveb trvá dvěma pracovníkům 20 - 30 minut.

Novinka podzimu 2011 - sklopné postranice

Řadě zákazníků firmy Krampe toto řešení sundavání nástaveb nemuselo vyhovovat, proto přišla firma Krampe na výstavě Agritechnica se zajímavým řešením v podobě sklopných postranic na jedné straně - ovládaných hydraulicky.

Toto řešení může být použitelné jak pro sklizeň senáží, cukrovky, brambor, tak i pro nakládání různých materiálů na farmě, kde nechce zákazník, aby mu během dopravy materiál vypadával.

Nejnovější model dvoustranného sklápěče Krampe  BB 650 S s těmito sklopnými nástavbami je k vidění v naší firmě v Čížkovicích.


Registrace newsletteru

Chcete-li pravidelně dostávat zajímavé novinky o naší zemědělské technice, o nových produktech a akcích, potom vyplňte následující formulář a veškeré informace budou chodit pohodlně do Vaší e-mailové schránky.

Registrovat

Prohlédněte si archiv novinek »

Kontaktujte nás