Nákupní košík je prázdný

Nové předváděcí rozmetadlo Gustrower D-077 se super výbavou

Sobota 22.01.2011

Gustrower nahradí 3 nesená rozmetadla a jeden dovoz hnojiva

To co je již několik let normální ve východním Německu se postupně dostává také do ČR. I přesto, že děláme osvětu velkoplošným rozmetadlům minerálních hnojiv již více jak 8 let patřili k našim stálým zákazníkům především podniky služeb a přední zemědělské podniky.

Nyní se začíná situace obracet a rozmetadla začínají kupovat jednotlivé farmy nebo zemědělské podniky. Situace je jednoduchá, jidská síla stojí stále více peněz, velké množství mechanizace zvyšuje náklady na jednotku, tedy ha nebo tunu konečného produktu.

Velkoplošná rozmetadla Gustrower se na rozdíl od konkurence odlišují v řadě věcí ,jako je výbava, velikost zásobníku, použité rozchody kol . Na konci je spotřeba a universalita nasazení například i na levná hnojiva, jako je síran amonný.

Pro všechny vážné zájemce o odzkoušení máme nyní připraven předváděcí model rozmetadla D-077

Pokud chcete rychle koupit velkoplošné rozmetadlo Gustrower do sezony, je nejvyšší čas.  Díky flexibilitě dodávek jsme schopni ještě rychle reagovat.

Informujte se u nás na možnosti dodávky a předvádění


Registrace newsletteru

Chcete-li pravidelně dostávat zajímavé novinky o naší zemědělské technice, o nových produktech a akcích, potom vyplňte následující formulář a veškeré informace budou chodit pohodlně do Vaší e-mailové schránky.

Registrovat

Prohlédněte si archiv novinek »

Kontaktujte nás