Nákupní košík je prázdný

Nová zásilka návěsů Krampe pro naše zákazníky

Středa 14.03.2012

Víme co prodáváme....

S firmou Krampe spolupracuje naše firma a naši smluvní prodejci již více jak 9 let. Díky specializaci na prodej dopravní techniky máme mnoholeté zkušenosti s prodejem a servisem dopravní techniky . Pokud jde o řešení logistiky v zemědělství, najdou u nás a našich prodejců zákazníci poradenství a možnost vyzkoušení vozů.

I když se to nezdá i při prodeji obyčejného návěsu jsou třeba zkušenosti prodejce. Řada případů nevhodné specifikace u konkurenčních firem nebo prodejců je togho důkazem, že i objednávku "obyčejného návěsu" lze zkazit.

Dodávka na dvůr zákazníka a speciální služby

Dodávky návěsů a hákových nosičů  Krampe provádíme pomocí našich partnerských dopravců přímo na dvůr zákazníka nebo prodejce, včetně zaškolení obsluhy. Naše firma spolupracuje při prodeji výrobků Krampe s kvalitními prodejci ,které najdete na našich stránkách pod rubrikou prodejci Krampe.

Na přání je možno zvolit krycí plachtu ve verzi originál od firmy Krampe nebo speciální plachtu od firmy CRS - Marketing, která využívá zkušeností plachet firmy Krampe a Annaburger a je cenově příznivější.

V případě potřeby Vám rádi poradíme osobně ,případně doporučíme našeho partnera prodejce. 


Registrace newsletteru

Chcete-li pravidelně dostávat zajímavé novinky o naší zemědělské technice, o nových produktech a akcích, potom vyplňte následující formulář a veškeré informace budou chodit pohodlně do Vaší e-mailové schránky.

Registrovat

Prohlédněte si archiv novinek »

Kontaktujte nás