Nákupní košík je prázdný

Nová universální rozmetadla Annaburger nahradí hravě starší techniku

Úterý 22.03.2011

Nejlepší je přesvědčit se navlastní oči....

Na fotografiích vypadá každý stroj stejně a zákazník na něm nepozná podstatné rozdíly. Když se stojem vyjede do terénu, je to jiná. A pokud jde o rozmetání těžkého hnoje na poli v nelhkých podmínkách , platí to dvojnásobně. Proto jsme pro naše zákazníky a partnery pořídili předváděcí rozmetadlo HTS 20.04 na velkých kolech 600/55-26,5" a vyrazili hned na jaře do terénu.

Naší první zastávkou byly západní Čechy a zákazník firmy Liva Předslavice, respektive její pobočky Liva západ, kterou vede pan Gendráč.

Předvádění probíhalo u zákazníka, který nas jednom poli prováděl aplikaci starým taženým rozmetadlem RUR-5 a také TATROU s rozmetadklem RMA-10. Výsledek byl hned od začátku jasný jen když majitel farmy viděl rozmetací záběr rozmetadla Annaburger na 24 m a porovnal ho se starší technikou.

Předvádění a pronájmy rozmetadel budou pokračovat

V letošním roce chystáme v oblasti předvádění rozmetadel Annaburger řadu novinek . Naše předváděcí rozmetadlo dostane před žnemi "brášku" a navíc příjde nový Teleliner na výměnném systému HTS 22.79.


Registrace newsletteru

Chcete-li pravidelně dostávat zajímavé novinky o naší zemědělské technice, o nových produktech a akcích, potom vyplňte následující formulář a veškeré informace budou chodit pohodlně do Vaší e-mailové schránky.

Registrovat

Prohlédněte si archiv novinek »

Kontaktujte nás