Nákupní košík je prázdný

Nová třínápravová cisterna Annaburger jezdí u Prostějova

Pondělí 16.09.2019

Cisterny HTS 33.27 se ve standardu dodávají s třínápravovým hydraulicky odpruženým podvozkem s velkou vzdáleností náprav a tudíž i s hydraulickým nuceným řízením náprav. Plnícím zařízením je vývěva Jurop o výkonu 14 200 l/min. Základní objem je 24 kubíků, případně lze pořídit cisternu s objemem až 27 kubíků.

Cisterna dodaná v letošním roce nedaleko Prostějova je vybavena pneumatikami Nokian 650/65 R26,5, které se svou velikostí blíží spíše pneumatikám s průměrem ráfku 30,5 palce. V kombinaci s regulací tlaku vzduchu v pneumatikách lze dosáhnout velmi nízkého tlaku na půdu.

Cisterna je pro aplikaci vybavena rozstřikovací nárazovou hlavou firmy Moscha, nebo lze na tříbodový závěs cisterny zavěsit upravený radličkový podmítač od SMS Rokycany, který má záběr cca 4 m a přímo zapravuje digestát či kejdu do půdy, což významně snižuje únik důležitých látek do ovzduší.

Cisternu jsme zachytili v agregaci s traktorem Case IH Optum 300 CVX, který byl také vybaven regulací tlaku vzduchu v pneumatikách. Souprava zapravovala digestát z bioplynové stanice přímo do půdy. Velké poděkování patří firmě Agrotrans Otice s.r.o., která cisternu nejen dodala a servisuje, ale také na cisternu i traktor namontovala regulaci tlaku vzduchu v pneumatikách od firmy PTG.


Registrace newsletteru

Chcete-li pravidelně dostávat zajímavé novinky o naší zemědělské technice, o nových produktech a akcích, potom vyplňte následující formulář a veškeré informace budou chodit pohodlně do Vaší e-mailové schránky.

Registrovat

Prohlédněte si archiv novinek »

Kontaktujte nás