Nákupní košík je prázdný

Nová řada překládacích vozů Gustrower GTU 25-28 se povedla.....

Pondělí 15.11.2010

Ideální překládací vůz do svažitého terénu a do extrémních podmínek.

Překládací vozy GTU 25-28 jsou ve standardu jako jedinné vybaveny nízkotlakými pneumatikami 650 /65 -30,5" s možností dokoupení pneu 750 mm s ráfkem 30,5". V kombinaci s komfortní Buggy nápravou se jedná o vůz s malým tahovým odporem a nízkým tlakem na půdu, především v extrémních podmínkách. Firma Gustrower v posledních dvou letech na voze popracovala, takže dnes nabízí v základu komfortně vybavený překládací vůz s řadou extra věcí,které u konkurence nenajdete.

Vyčištění vozu je velice jednoduché

Pro překládací vozy je velice důležité jak vypadá čištění zásobníku ,jednoduchost řešení a rychlost této operace. U vozu GTU 25 je to záležitost oddělání jedné spojky a vyšroubování jednoho excentru pomocí přiložené páky.  Součástí výbavy je plachta,komfortní nápravy, nízkotlaké pneu s ráfkem 30,5" . Základní objem vozu je 25 m3 s možností rozšíření na 28 m3.

Extra výbava na přání

K vozu je možno doobjednat například váhu Digi-star, verzi 40 km/h, hydraulicky odpruženou oj, plnění secích strojů. Vůz vám můžeme vyhotovit v barvě zákazníkova traktoru nebo ve firemních barvách.

Překládací vůz Gustrower GTU - více než překládací vůz na obilí

Při koupi překládacího vozu Gustrower máte možnost víceúčelového provozu při přepravě obilí, plnění secích strojů nebo rozmetadel minerálních hnojiv . Takovouto universálnost u jednonápravových konkurenčních strojů s šířkou přes 3 m nenajdete. Do vozu GTU 25 můžete bez problémů na silnici naložit 14 t minerálních hnojiv nebo osiva.

Firma Gustrower nyní zkouší i další varianty materiálů na překládání jako je silážní kukuřice nebo dřevní štěpka.

Na jaře bude mít naše firma k dispozici předváděcí překládací vůz Gustrower GTU 25 , který budete mít možnost vidět fyzicky u nás ve firmě a u našich prodejců.


Registrace newsletteru

Chcete-li pravidelně dostávat zajímavé novinky o naší zemědělské technice, o nových produktech a akcích, potom vyplňte následující formulář a veškeré informace budou chodit pohodlně do Vaší e-mailové schránky.

Registrovat

Prohlédněte si archiv novinek »

Kontaktujte nás