Nákupní košík je prázdný

Nová přívozná cisterna Annaburger HT 24.27 o objemu 21 m3 připravena na pronájem a předvádění

Pondělí 23.07.2012

Pro přívoz i plošnou aplikaci na strniště....

Přívozné cisterny Annaburger HT 24.27 jsou skutečnými universály pokud jde o nasazení a využití v podniku. Svou poměrně lehkou konstrukcí, perfektním konceptem  standardních náprav (přední odpružená vzduchem a zadní kloubová výkyvná náprava) a příznivvým poměrem ceny a kvality si tato cisterna získává v ČR stále více zákazníků.

Od vody k postřiovači až po kejdu a denní zásobování bioplynové stanice

Nasazení přívozných cisteren Annaburger je velice rozmanité a v praxi zahrnuje odvoz vody k postřikovačům, převoz tekutých hnojiv, aplikaci kejdy a dovoz kejdy k samochodným aplikátorům kejdy.  K plnění cisterny slouží vývěva nebo čerpadlo Vogelsang. Zde má zákazník možnost výběru, tejně jako u dalšího typu náprav, což je vzduchem odpružený kompletní podvozek. Většina zákazníků ale volí standardní verzim která je velice komfortní.

Nová předváděcí cisterna Annaburger je okamžitě k dispozici na pneu Michelin a závěsu na K 80 ,což jsou komfortní prvky výbavy, které ocení každý zákazník.

 


Registrace newsletteru

Chcete-li pravidelně dostávat zajímavé novinky o naší zemědělské technice, o nových produktech a akcích, potom vyplňte následující formulář a veškeré informace budou chodit pohodlně do Vaší e-mailové schránky.

Registrovat

Prohlédněte si archiv novinek »

Kontaktujte nás