Nákupní košík je prázdný

Nová předváděcí cisterna Annaburger HTS 22.26 v akci.....

Pondělí 14.05.2012

Zajímavý koncept vozu....

Na tomto konceptu cisterny pracuje firma Annaburger již dva roky s cílem nabídnout svým novým  zákazníkům alternativní řešení lehké a nízké cisterny z pozinku, která by si zachovala parametry cisteren Annaburger. U nového modelu BR.26 dostalo přednost čerpadlo Vogelsang před vývěvou z důvodů technického schválení tlakové nádoby u pozinkované cisterny.

Naše zkušenosti s novými cisternami Annaburger s čerpadly jsou velice pozitivní, proto tomuto konceptu fandíme a chceme ho ukázat našim zákazníkům.

Solidní výbava cisterny

Předváděcí cisterna Annaburger HTS 22.K26 je vybavena čerpadlem Vogelsang VX 186-184, pro snažší dávkování má ve standardu tzv. By-pas, tedy regulaci množství čerpané kejdy k aplikátoru, je vybavena lapačem kamenů, redukční převodovkou pro traktory s 1000 ot/min, vypínáním čerpadla při nasávání . K aplikaci slouží nový typ hadicového aplikátoru Annaburger se záběrem 12 m a dělícími hlavami EXO-cut. Ovládání cisterny je standardní u firmy Annaburger pomocí ovládacího počítače MMS.

Předvádění na objednávku

Rádi bychom v příštím období ukázali naši předváděcí cisternu našim prodejcům a zákazníkům v ČR, včetně možnosti odzkoušení. O nasazení cisterny a předváděcích akcích vás budeme následně informovat.

Již dnes si ale můžete u nás nebo našich prodejců zarezervovat termín pro předvádění.


Registrace newsletteru

Chcete-li pravidelně dostávat zajímavé novinky o naší zemědělské technice, o nových produktech a akcích, potom vyplňte následující formulář a veškeré informace budou chodit pohodlně do Vaší e-mailové schránky.

Registrovat

Prohlédněte si archiv novinek »

Kontaktujte nás