Nákupní košík je prázdný

Nová korba od Annaburgeru na výstavě Techagro

Čtvrtek 06.03.2014

Výrobce dopravní techniky Annaburger rozhodně není firmou, která by usínala na vavřínech. Na základě informací od uživatelů probíhá neustálé vylepšování nových modelů, staví se nové modely vozů či zakázky šité na míru zákazníka. Tyto speciální stroje zůstávají spíše skryté očím českých farmářů a fanoušků, protože většina si nachází zákazníky v jiných zemích. Klasické představování nových modelových řad se u Annaburgu neděje tak často, a to z prostého důvodu. Velikostně není co vylepšovat. Modely, které byly představeny před 10 lety jsou stále na špici mezi konkurenty a legislativa neumožňuje další zvětšování. A výrobci dopravní techniky nemohou tak snadno měnit kapotáž, jako jejich kolegové produkující traktory.

Přesto i u dopravní techniky se občas přijde s novou "kapotou". Nový tvar korby návěsů Annaburger byl testován již delší dobu a svou českou premiéru si odbude na výstavě Techagro na přelomu března a dubna tohoto roku. Vystavený návěs HTS 22.12 má korbu o délce 7 metrů, při výšce bočnic se jedná o známý objem 29 m3. Korba je vybavena rolovací plachtou a senážními nástavky 550 mm. Ty jsou po bocích sklopné ven, takže není potřeba je odmontovávat například při vožení hnoje.

Korba doznala i dalších změn. Nově je řešené uchycení ramena zadních vrat, zajištování zadních vrat, přední můstek je šroubovatelný a v čele korby je obrovské plexisklo pro snažší pohled dovnitř vozu. Z pohledu zákazníka je velice zajímavý i tvar korby. Zajímavý je především z toho důvodu, že je pracovně méně náročnější na výrobu a pořizovací cena je výrazně nižší! Nové korby se v současné době nabízí na 20 a 22t vozy v jednostranném provedení.

Vystavený návěs má parabelicky odpruženou nápravu s hydraulickým podepřením při sklápění, hydraulicky odpruženou oj a pneumatiky Michelin Cargo XBib 600/55 R26,5. Pro více informací kontaktujte své regionální zástupce značky Annaburger či přímo CRS Marketing. Nezapomeňte si novou korbou prohlédnout na Techagru.


Registrace newsletteru

Chcete-li pravidelně dostávat zajímavé novinky o naší zemědělské technice, o nových produktech a akcích, potom vyplňte následující formulář a veškeré informace budou chodit pohodlně do Vaší e-mailové schránky.

Registrovat

Prohlédněte si archiv novinek »

Kontaktujte nás