Nákupní košík je prázdný

Nová cisternová nástavba Annaburger na výměnném podvozku HTS 29.79 ve společnosti Rolnická a.s. Králíky

Úterý 27.03.2012

Flexibilní systém šitý na míru každého zákazníka.....

Každý, kdo viděl rychlou a jednoduchou výměnu nástaveb našeho výměnného systému, si dokáže jednoduše vypočítat o kolik Kč  méně nebo více ho vyjde pořízení samostatné cisterny o objemu 21 m3 a návěsu s objemem až 45 m3 oproti výměnnému systému Annaburger.

U výměnného systému Annaburger máte špičkové odpružení, špičkové řízení, ovládání všech nástaveb z elektrohydrauliky. To vše v jednom stroji s jednou technickou kontrolou .

Ne náhodou se pro tento typ stroje rozhodují podniky jako jsou Rostěnice a.s., Agro Měřín a.s., Agroservis Višňové a.s.. Na druhé straně progresivní soukromé farmy a provozovatelé bioplynových stanic, jako je Rodiná farma Burešových ze Švábenic. Asi to nebude jen tak.

 

Hnojení do porostu přináší peníze

Na fotografiích je zachycena cisterna, která aplikuje do porostu obilovin. Tento systém přináší farmáři prokazatelně největší profit. Pokud vás zajímá více, rádi vám poradíme jak nejlépe využít potencionál vaší techniky a ušetřit.


Registrace newsletteru

Chcete-li pravidelně dostávat zajímavé novinky o naší zemědělské technice, o nových produktech a akcích, potom vyplňte následující formulář a veškeré informace budou chodit pohodlně do Vaší e-mailové schránky.

Registrovat

Prohlédněte si archiv novinek »

Kontaktujte nás