Nákupní košík je prázdný

Nová cisterna Annaburger se v Horním Bradle osvědčila

Neděle 29.05.2011

Špičkový model cisterny Annaburger

Farmáři z Horního Bradla zakoupili na jaře cisternu Annaburger v nejlepší možné výbavě jaká prakticky u modelu s vývěvou existuje. Hydropneumatické odpružení náprav je špičková záležitost , která se v této kategorii cisteren z důvodů ceny moc nevyskytuje. Díky širšímu rozchodu je možno tuto cisternu nasadit se speciálními koly o šířce 480 mm také do kukuřice.

Speciál HTS 22.K27 je vybaven velkými koly 600/60-30,5", které umožńují i aplikaci v porostu obilovin  či kukuřice, pokud je malá. Tříbodový závěs umožňuje rychlé odpojení aplikátoru, který má dvě řezací hlavy EXO-cut od firmy Vogelsang, lapač kamenů a nečistot . Záběr tohoto aplikátoru je 12 m, přičemž hadice mají průměr 50 mm.

K výbavě cisterny patří hydraulicky opdružená oj, zapojení do koule K 80, nasávací ruka NW 200 mm a elektrohydraulické ovládání všech funkcí stroje z palubního počítače.

První zkušenowsti z Horního Bradla jsou velice pozitivní. Cisterna pracuje spolehlivě a odvádí velice dobrou a kvalitní práci.


Registrace newsletteru

Chcete-li pravidelně dostávat zajímavé novinky o naší zemědělské technice, o nových produktech a akcích, potom vyplňte následující formulář a veškeré informace budou chodit pohodlně do Vaší e-mailové schránky.

Registrovat

Prohlédněte si archiv novinek »

Kontaktujte nás