Nákupní košík je prázdný

Nová cisterna Annaburger pro splečnost DZV Nova a.s. Bystřice u Benešova je připravena k transportu

Sobota 13.08.2011

Cisterna sníží výrazně emise amoniaku

Nový model cisterny HTS 22.K27 je vybaven hydropneumatickým pérováním a nápravami BPW, hydraulicky odpruženou ojí, tříbodovým závěsem a speciálním hadicovým aplikátorem s dělícími hlavami EXO-Cut od firmy Vogelsang.

Ke specialitě této cisterny patří speciální nasávací ruka o průměru 200 mm ,která je schopná dosáhnout do úzkého otvoru jímky. Tyto jímky se nacházejí v řadě starších stájí tohoto podniku. Pomocí této ruky je ale možno sát vodu z rybníka nebo kejdu z otevřené laguny. Vedle toho je cisterna vybavena na každé straně samostatným nasávacím otvorem s rychloupínáním hadic o průměru 150 mm.

K ovládání cisterny slouží palubní počítač, do kterého jsou svedeny všechny ovládací funkce. Pro připojení cisterny k traktoru stačí jen jedna tlaková hadice a druhá beztlaková zpátečka na olej do traktoru. Tím se mimo jiné tato cisterna liší od řady konkurentů.

Cisterna bude v Bystřici sloužit k aplikaci kejdy z provozů tohoto podniku podle zásad nitrátové směrnice a zásad správné hospodářské praxe. Proto je tato cisterna dobře obuta flotačními pneumatikami Michelin, aby mohla aplikovat kejdu do porostu a před setím bez ztlačení půdy. Díky nasazení moderní aplikační techniky podnik uspoří  mimo jiné také velké množtví finančních prostředků za nákup minerálních hnojiv.

Naším partnerem v tomto obchodě je  firma Kvarto Bystřice u Benešova , patřící do skupiny podniků Agrofert a.s.

O nasazení cisterny v praxi vás budeme informovat.


Registrace newsletteru

Chcete-li pravidelně dostávat zajímavé novinky o naší zemědělské technice, o nových produktech a akcích, potom vyplňte následující formulář a veškeré informace budou chodit pohodlně do Vaší e-mailové schránky.

Registrovat

Prohlédněte si archiv novinek »

Kontaktujte nás