Nákupní košík je prázdný

Nová cisterna Annaburger HTS 33.27 na jihu republiky

Pondělí 13.05.2019

Cisterny Annaburger obecně vynikají svou lehkou sklolaminátovou nádrží a silným páteřovým rámem, což je předurčuje pro širokou škálu úkolů a nevadí jim ani velmi dlouhé přejezdy po silnici. Samozřejmostí cisteren 33.27 jsou hydraulicky odrpužené nápravy a nucené řízení náprav. Objem cisteren může být 21, 24 nebo 27 kubíků, přičemž ten nejmenší objem je na přání, pokud zákazníci chtějí cisternu s nízkou vlastní hmotností a zároveň 30,5 palcovými koly.

Cisterna HTS 33.27 na jihu republiky má objem 24 kubíků, samozřejmostí je horní napouštěcí otvor a boční otvor pro 150 mm hadici. Vývěva Jurop má výkon 14 200 l/min a cisterna je vybavena vzduchovým mícháním. Podvozek je hydraulicky odpružen a přední náprava je zvedatelná. Nucené řízení náprav je elektronické, což snižuje nápor na závěs a zlepšuje jízdní vlastnosti soupravy. Load sensing zajišťuje dlouhou životnost hydraulických bloků a veškeré ovládání je přes jediný terminál. Pneumatiky mají rozměr 710/50 R26,5 a jsou pochopitelně od firmy Michelin.

Na cisterně je čtyřbodový závěs a je na něm namontován botkový aplikátor Bomech Farmer o záběru 12 metrů. Aplikátor je skvělý především při aplikaci na louky, ale přitom jej lze použít i jako obyčejný hadicový aplikátor. Pro zákazníka je to již třetí takový aplikátor. Z fotografií je patrné, že cisterna na těchto pneumatikách je stejně vysoká, jako traktor Claas, a o vysokém těžišti nemůže být řeč. Cisterna je vybavena vnitřním andockem NW 200 pro případné navážení k samochodnému aplikátoru.

Cisternu dodal a servisuje Ing. Jiří Denemarek ze Zárubic, náš prodejce v regionu Vysočiny a jižní Moravy.


Registrace newsletteru

Chcete-li pravidelně dostávat zajímavé novinky o naší zemědělské technice, o nových produktech a akcích, potom vyplňte následující formulář a veškeré informace budou chodit pohodlně do Vaší e-mailové schránky.

Registrovat

Prohlédněte si archiv novinek »

Kontaktujte nás