Nákupní košík je prázdný

Nová cisterna Annaburger HTS 20.K28 s čerpadlem Vogelsang v konečné montáží pro našeho zákazníka

Sobota 04.02.2012

Speciál do kukuřice a pro hnojení do porostu obilovin

Aplikační cisterna Annaburger HTS 20.K28 o objemu 15 m3 je vybavena vetším rozchodem náprav pro kola 600/55-26,5" Michelin, má rozchod do kukuřice, je vybavena řiditelnou a zvedatelnou nápravou, hadicovým aplikátorem Annaburger     9 m napevno, s dělícími hlavami EXO-Cut. Ve standardu je hydraulicky odpružená oj a plné elektrohydraulické ovládání všech funkcí stroje.

Místo vývěvy ,je u modelů označovaných BR .28 , použito čerpadlo Vogelsang VX 186 - 260 Q s výkonem 5360 l kejdy/minutu. Cisterna je vybavena pro nasávání kejdy krátkou nasávací rukou NW 200 s adaptérem pro možnou výměnu na rozměr NW 150 mm. U cisteren Annaburger s čerpadlem je navíc ve standardní výbavě namontován lapač kamenů s možností dodatečného domontování řezačky Roto-cut  10 000.

Celá cisterna je velice kompaktní, je vybavena osvědčenými kloubovými výkyvnými nápravami Annaburger /BPW, které mají vyrovnávání nerovností na poli +/- 250 mm. Svou konstrukcí patří k nejrobustnějším v oboru zemědělské techniky.

O nasazení této novinky Vás budeme informovat.


Registrace newsletteru

Chcete-li pravidelně dostávat zajímavé novinky o naší zemědělské technice, o nových produktech a akcích, potom vyplňte následující formulář a veškeré informace budou chodit pohodlně do Vaší e-mailové schránky.

Registrovat

Prohlédněte si archiv novinek »

Kontaktujte nás