Nákupní košík je prázdný

Nová aplikační cisterna Annaburger HTS 22.K27 o objemu 18 m3 uvedena do provozu

Pátek 21.10.2011

Komfortní hydropneumaticky odpružený podvozek spoří náklady na provoz

I přesto, že hydropneumaticky odpružený podvozek BPW, používaný na Profi cisternách Annaburger nepatří k nejlevnějším dá se již dnes po řadě zkušeností z provozu v ČR prohlásit, že tento podvozek šetří velké množství firnančních prostředků. Průměrná vzdálenost mezi farmou a polem se u řady zákazníků pohybuje mezi 6-10 km. Právě zde má při dopravě na silnici velký vliv stabilní a komfortně odpružený podvozek s pneumatikami 600/55-26,5" Michelin. Díky vysokému komfortu a stabilitě lze realizovat na silnici vyšší přepravní rychlosti než u konkurenčních podvozků . Díky tomu udělá obsluha více práce v kratším čase a při menší spotřebě paliva, protože cisterna se lépe táhne a má menší valivý odpor.

Nový typ cisterny HTS 22.K27 má tažený rám z vysoce kvlaitní oceli, čtyřbodový závěs, který umožňuje jak připojení hadicového aplikátoru, tak i jakéhokoliv injektoru nebo zapravovače kejdy do půdy. Cisterna je ovládána z palubního počítače umístěného v kabině. každou funkci je možno ovládat zvlášť.

Nasávací ruka s flexibilním koncem má průměr 200 mm , přičemž umožňuje rychlé nasávání i z jímek s malým otvorem.

Hadicový aplikátor firmy Annaburger s dělícími hlavami EXO -Cut má integrovaný lapač nečistot, průměr hadic je 50 mm . Řezací efekt této dělící hlavy je nejlepší na trhu, včetně dávkování.

Naše firma poskytuje značkový servis na dělící hlavy firmy Vogelsang i pro jiné značky cisteren.

Úroveň aplikačních cisteren Annaburger nové řady K se za poslední dva roky výrazně zvýšila. Řada věcí výbavy cisterny je exkluzivní . To platí především o hydropneumaticky odpruženém podvozku, laminátové konstrukci nádrže, schválení cisterny jako tlakové nádoby.

V případě potřeby je možno si objednat předváděcí termín na vyzkoušení cisterny.

 


Registrace newsletteru

Chcete-li pravidelně dostávat zajímavé novinky o naší zemědělské technice, o nových produktech a akcích, potom vyplňte následující formulář a veškeré informace budou chodit pohodlně do Vaší e-mailové schránky.

Registrovat

Prohlédněte si archiv novinek »

Kontaktujte nás