Nákupní košík je prázdný

Netradiční kombinace traktoru a rozmetadla Güstrower při vápnění

Neděle 01.07.2012

Rozmetadla Güstrower jsou univerzály na vápno i minerální hnojiva.

Když se jedná o přesné vápnění, není na trhu nic lepšího než velkoplošná rozmetadla Güstrower, vybavená úzkým řetězovým dopravníkem, elektronickou regulací dávky, hydraulickým pohonem rozmetacích kotoučů a nenáročnou údržbou. Tato rozmetadla lze po lehké upravě použít i na aplikaci minerálních hnojiv na 36 m nebo síranu na 12 m.

V pátek jsme v západních Čechách uvedli do provozu naše předváděcí rozmetadlo, které slouží na předvádění a na na pronájem. Zájem podniků o vápnění stoupá, podniky služeb často nestačí "přijet v termínu", proto se řada firem rozhoduje pro vlastní techniku nebo pro komerční pronájem. Jak technika pracuje, je nejlepší si ověřit přímo ve vlastních podmínkách, což většina zákazníků, kteří si následně koupí naše rozmetadlo, dělá.

Netradiční agregace ....

Naše rozmetadla GDK 7000 pracují bez problémů s traktory okolo 150-160 k . Protože  v podniku, kde jsme chtěli rozmetadlo předvést, probíhala ještě sklizeň senáže, zapojili jsme rozmetadlo do jediného volného traktoru, a tím byl "drobeček" Claas Xerion 3800 Sadel trac.

Pracovní záběr u vlhčeného vápna a dávce 1,5 t /ha jsme nastavili na 14 m . Jak probíhaly první minuty nasazení je vidět na snímcích našeho servisního technika.

 


Registrace newsletteru

Chcete-li pravidelně dostávat zajímavé novinky o naší zemědělské technice, o nových produktech a akcích, potom vyplňte následující formulář a veškeré informace budou chodit pohodlně do Vaší e-mailové schránky.

Registrovat

Prohlédněte si archiv novinek »

Kontaktujte nás