Nákupní košík je prázdný

Největší výměnný systém Annaburger jezdí ve Valtrovicích

Čtvrtek 22.02.2018

Výměnný systém Annaburger HTS 33.79 je největším výměnným systémem v nabídce firmy Annaburger. V základu je vybaven třemi hydraulicky odpruženými nápravami, zvedatelnou nápravou, hydraulicky odpruženou ojí a hydraulickým nuceným řízením náprav. Na podvozek pasuje korba o základním objemu 32 kubíků, rozmetadlo hnoje s délkou ložné plochy 7,5 m, cisterna o objemu 24 kubíků a překládací vůz s objemem 36 kubíků.

Jeden z takových výměnných systémů zakoupila na konci roku 2014 společnost DAN-MORAVIA AGRAR, a.s. se sídlem ve Valtrovicích. Krom výše zmíněné standardní výbavy byl podvozek obut jak jinak než do pneumatik Michelin 600/55 R26,5. K podvozku bylo zakoupeno rozmetadlo s třemi frézovacími válci a bočnicemi o výšce 1,4 m. Základní objem rozmetadla je tak 24 kubíků. Druhou nástavbou je laminátová cisterna o objemu 24 kubíků.

K dnešnímu dni používá výměnný systém HTS 33.79 v České republice 12 různých zákazníků, čtyři z nich mají dokonce více než jeden kus. Další kus je objednán na letošní léto. Výhoda výměnného systému v této velikosti je obrovská, protože třínápravový hydraulicky odpružený podvozek je velmi drahá záležitost a ušetřit jeden takový je velmi zajímavá záležitost.

Za zaslané fotografie děkujeme Štěpánu Samkovi.


Registrace newsletteru

Chcete-li pravidelně dostávat zajímavé novinky o naší zemědělské technice, o nových produktech a akcích, potom vyplňte následující formulář a veškeré informace budou chodit pohodlně do Vaší e-mailové schránky.

Registrovat

Prohlédněte si archiv novinek »

Kontaktujte nás