Nákupní košík je prázdný

Největší třínápravový výměnný systém Annaburger ve Velkém Týnci

Čtvrtek 08.08.2013

AGRA Velký Týnec se pro značku Annaburger rozhodla po vyzkoušení předváděcího výměnného systému s překládací nástavbou v loňském roce. Požadavek byl na vůz schopný vozit velké množství obilí a silážní kukuřice a také s vysokou denní výkonností aplikovat digestát z dokončované bioplynové stanice. Samozřejmě varianta výměnného systému vycházela výrazně levněji než dva jednoúčelové stroje a je tak zaručena rychlejší návratnost investice.

Výměnný systém HTS 33.79 je ve standardu vybaven hydropneumatickým odpružením náprav a oje, nuceným řízením náprav a pánví K80. Podvozek se vyznačuje větší vzdáleností náprav 1,8 m, díky čemuž je nucené řízení náprav naprostou nutností. Podvozek byl obut do skvělých pneumatik Michelin Cargo XBib 600/55 R26,5. Korba byla zakoupena v dvoustranném provedení, měří 7,75 m na délku a vysoká je 1,8 m, je vybavena plachtou a senážními nástavkami o výšce 55 cm. Výměnný systém byl agregován s traktorem Case IH Magnum 315.

Vůz byl odzkoušen v závěru sklizně obilí a dnes vyčkává na zahájení sklizně silážní kukuřice, kde se svým objemem 41 m3 bude hlavní páteří celé sklizňové linky. Hned po sklizni silážní kukuřice se zapojí do vývozu digestátu s novou cisternovou nástavbou.

Děkujeme společnosti AGRA Velký Týnec za vloženou důvěru a přejeme mnoho spokojenosti s novým výměnným systémem Annaburger. Děkujeme Pavlu Navrátilovi za poskytnutí povedených fotografií.


Registrace newsletteru

Chcete-li pravidelně dostávat zajímavé novinky o naší zemědělské technice, o nových produktech a akcích, potom vyplňte následující formulář a veškeré informace budou chodit pohodlně do Vaší e-mailové schránky.

Registrovat

Prohlédněte si archiv novinek »

Kontaktujte nás