Nákupní košík je prázdný

Největší tandemový velkoobjemový vůz Annaburger HTS 22.03

Pátek 20.07.2018

Důvod nižších prodejů jednoúčelových velkoobjemových vozů Annaburger je naprosto zřejmý. Většina zákazníků si pořídí kombinovaná rozmetadla hnoje nebo TeleLiner, která krom odvozu senáže a siláže zvládnou i rozmetat hnůj a kompost. Tyto stroje v nabídce ostatních výrobců chybí. Mezi zákazníky tak zbývají pouze velcí službaři, kteří zároveň vozí minimum obilí. Tedy typický službař v Holandsku nebo Dánsku.

I přesto se každý rok několik těchto vozů prodá, především zákazníkům v Německu. A často několik kusů najednou stejnému zákazníkovi. Dostali jsme několik fotografií z Annaburgu, kde je jeden ze tří nově dodaných vozů HTS 22.03 pro službaře nedaleko od Annaburgu. Dvounápravový vůz má délku korby 8,5 m a výšku bočnice 2,2 m, objem je tedy cca 43 m3. O vykládku se starají osvědčené tři řetězové dopravníky v podlaze. Celý vůz se vyprázdní za 90 vteřin, a v případě potřeby lze dodat vyprazdňování přes kardan, což ještě čas zkrátí.

Podvozek je opět osvědčená klasika Made in Annaburger. Hydraulicky odpružené nápravy BPW, zadní náprava náběžná, přední zvedatelná a hydraulicky odpružená oj. Jako pneumatiky byly zvoleny Micheliny 710/50 R26,5. Takový stroj má skvělé jízdní vlastnosti, nízký tahový odpor a nízký tlak na půdu.


Registrace newsletteru

Chcete-li pravidelně dostávat zajímavé novinky o naší zemědělské technice, o nových produktech a akcích, potom vyplňte následující formulář a veškeré informace budou chodit pohodlně do Vaší e-mailové schránky.

Registrovat

Prohlédněte si archiv novinek »

Kontaktujte nás