Nákupní košík je prázdný

Největší cisterna Annaburger volná k prodeji

Pondělí 14.11.2016

Sedlové cisternové návěsy Annaburger patří k standardním výrobkům firmy Annaburger, nejedná se o žádné prototypy. Běžně se cisterny vyrábí ve velikostech 21, 24 a 28,5 m3. Highway Tanker byl první s objemem 30,5 m3. V České republice se také tyto cisterny začínají prosazovat, už rok zde jezdí cisterna o objemu 24 m3 a letos jsme dodali první kus o objemu 28,5 m3.

Cisterny jsou většinou na dvou nápravách, které jsou vzduchém odpružené, první je zvedatelná a zadní náběžná. Jedná se o profi nápravy pro rychlost 80 km/h, žádné kompromisy. Cisterny lze vybavit vývěvou, čerpadlem nebo pořídit bez jakéhokoliv plnění. Samozřejmostí jsou různé Andock systémy pro samochodné i tažené aplikátory. Na podvozek připadají v úvahu různé silniční pneumatiky, ale k vidění jsou i cisterny, které mají pneumatiky 560/60 R22,5.

Samotný Highway Tanker je velmi pěkně vybaven. Třínápravový vzduchem odpružený podvozek s rychlostí 80 km/h, první náprava zvedatelná, zadní náběžná. Pneumatiky 425/65 R22,5, kotoučové brzdy a LED osvětlení. Cisterna má nasávací otvor vpravo i vlevo, vzadu na vrchu cisterny je Andock NW 200 a cisterna má přípravu na čerpadlo Vogelsang, které tak lze bez problémů dokoupit.

Pokud sháníte takovou cisternu, neváhejte kontaktovat nás, nebo naše obchodní partnery. Cena je opravdu zajímavá, je nižší o cca milion proti ceníkové ceně, a cisternu může koupit kdokoliv na světě prakticky kdykoliv.


Registrace newsletteru

Chcete-li pravidelně dostávat zajímavé novinky o naší zemědělské technice, o nových produktech a akcích, potom vyplňte následující formulář a veškeré informace budou chodit pohodlně do Vaší e-mailové schránky.

Registrovat

Prohlédněte si archiv novinek »

Kontaktujte nás