Nákupní košík je prázdný

Nejnovější model cisterny Annaburger HTS 22.K27 o objemu 18 m3 byl tento týden uveden do provozu ve Lhotě pod Hořičkami

Čtvrtek 25.10.2012

Volba značky Annaburger nás těší

Na úvod tohoto článku je třeba říci, že nás moc těší, že se společnost ZD Dolany rozhodla pro novou cisternu Annaburger, protože na jiných střediscích této společnosti pracují dvě konkurenční plechové cisterny.  Ve spolupráci s naším prodejcem, firmou Klas Nekoř a.s., jsme nabídli do Dolan v současnosti nejmodernější cisternu Annaburger, která je vybavena hydropneumatickým odpružením náprav BPW, zvedatelnou nápravou, hydropneumaticky odpruženou ojí, plnou komfortní elektrohydraulikou a především velkými pneu 600/65-R 30,5" Michelin.  Součástí výbavy cisterny je také krátká nasávací ruka NW 200 s trychtýřem.

Objem cisterny je 18 m3, hadicový aplikátor o záběru 12 m má dělící hlavy EXO-cut od firmy Vogelsang. Zajímavostí tohoto aplikátoru jsou hadice o průměru 50 mm. Všichni ostatní výrobci nabízejí ve standardu jen průměr 40 mm.

Snímky našeho technika jsou z prvního nasazení cisterny, kterého se zůčastnili také vedoucí pracovníci podniku. Cisterna bude sloužit u nově vybudované bioplynové stanice ve Lhotě pod Hořičkami.

Kombinace moderního podvozku a osvědčené konstrukce cisterny Annaburger dává záruku bezproblémové aplikace a dopravy kejdy.

Přejeme pracovníkům ZD Dolany hodně ujetých kilometrů, nízké náklady a hodně ušetřených minerálních hnojiv ,díky nové cisterně Annaburger.


Registrace newsletteru

Chcete-li pravidelně dostávat zajímavé novinky o naší zemědělské technice, o nových produktech a akcích, potom vyplňte následující formulář a veškeré informace budou chodit pohodlně do Vaší e-mailové schránky.

Registrovat

Prohlédněte si archiv novinek »

Kontaktujte nás