Nákupní košík je prázdný

Nejlépe vybavený dvounápravový překladač Annaburger dorazil do ČR

Středa 26.02.2014

Překládací vozy Annaburger patří ke špičce v oboru a také se jedná o nejprodávanější překladače v ČR. Dominantou je výkonný šnek 550 mm, který zajistí překládací výkon 15 t/min. Velkou výhodou firmy Annaburger je produkce překládacích vozů ve formě nástaveb na výměnné systémy, což je velmi často žádaná varianta, neboť překládací vůz má často malé využití v průběhu roku.

Překládací vůz, který jsme včera přivezli, je ve skvělé výbavě. Vůz má objem 28 m3, hydropneumatické odpružení náprav i oje, pánev K80, elektrohydraulické ovládání, hydraulicky výkyvný výpad, rolovací plachtu, hydraulický pohon pro osivo a především, velké pneumatiky Michelin Cargo XBib 800/45 R26,5. Jedná se o nejlépe vybavený tandem v ČR. podobně vybavený jsme dovezli zákazníkovi na konci prosince, ale pouze s rozdílem, že měl pneumatiky Alliance o stejném rozměru.

Vůz byl mírně použitý a za skvělou cenu. Jedná se o jeden z použitých překladačů, o kterých jsme před Vánoci informovali na stránkách. Za dva měsíce jsme prodali 4 takovéto překládací vozy, což je dvakrát více než za celý loňský rok. V Annaburgu ještě pár volných vozů zbývá, tak neváhejte a zásobte se překládacími vozy za skvělou cenu na nadcházející sezonu.

V pondělí se v Čížkovicích zastavil kamion s třínápravovým výměnným systémem HTS 33.79 s korbou pro Agro Měřín. Výměnný systém č. 17... Jedná se o stejný vůz, jako jsme dodali minulý týden.

Přejeme oběma zákazníkům mnoho spokojenosti se stroji Annaburger.


Registrace newsletteru

Chcete-li pravidelně dostávat zajímavé novinky o naší zemědělské technice, o nových produktech a akcích, potom vyplňte následující formulář a veškeré informace budou chodit pohodlně do Vaší e-mailové schránky.

Registrovat

Prohlédněte si archiv novinek »

Kontaktujte nás