Nákupní košík je prázdný

Návštěva výrobního závodu Annaburger

Středa 20.03.2013

Celé naší skupině se věnoval Export manager pro Českou republiku pan Matthias a osobně nás provedl celým závodem. V Annaburgu si českých zákazníků velmi cení, protože náš trh je pro Annaburger po domácím trhu ten druhý největší a čeští zemědělci se podíleli na vzniku některých strojů či na provedení mnoha vylepšení a úprav. Ne náhodou bylo v závodě několik strojů, které za chvíli budou předány zákazníkům v ČR.

Ve výrobě jsme viděli mnoho rozpracovaných strojů, nejpočetněji byly zastoupeny velkoobjemové vozy Schubmax, a to výhradně na třínápravovém podvozku. Tyto vozy se v Německu těší velkému zájmu u uživatelů bioplynových stanic. Dalším populárním produktem jsou cisterny všech možných velikostí a provedení, od vývěvových o objemu 12 kubíků až po čerpadlové o objemu 24 kubíků.

V závodě jsme viděli i speciality pro Německý trh, sedlové návěsy pro kamiony či stroje určené pro komunální firmy zabývající se údržbou silnic. Všichni se tak přesvědčili, že firma Annaburger plní i ty nějnáročnější přání zákazníků a jejich stroje mají výjimečné parametry.

 

 


Registrace newsletteru

Chcete-li pravidelně dostávat zajímavé novinky o naší zemědělské technice, o nových produktech a akcích, potom vyplňte následující formulář a veškeré informace budou chodit pohodlně do Vaší e-mailové schránky.

Registrovat

Prohlédněte si archiv novinek »

Kontaktujte nás