Nákupní košík je prázdný

Návštěva našich obchodních partnerů v Annaburgu

Středa 03.12.2014

Návštěvy výrobního závodu v Annaburgu jsou vždy velice zajímavé, především díky velké variabilitě strojů, které se právě ve výrobě nacházejí a které je možno vidět. V druhé půlce listopadu tuto cestu podnikla i početná skupina našich obchodních zástupců. V rámci dvoudenní návštěvy nás ředitel firmy Annaburger pan Benno Endfellner seznámil s vizemi a cíly pro nejbližší období, nemalý prostor byl věnován také změnám v nitrátové směrnici v Německu, protože tyto změny se časem projeví i u nás. 

Pro mnoho kolegů byl zajímavý i rozhovor s hlavním konstruktérem Hansem Riedlem, s kterým se probírali různé technické prvky mnoha strojů, případně další směřování konstrukce. Prohlídka závodu byla také velice poutavá, ve výrobě šlo spatřit téměř všechny druhy vozů. Zajímavostí bylo, že významný počet rozestavěných vozů později putoval do České republiky. Někteří prodejci si tak prohlédli ještě rozestavěný stroj, který už za týden předávali zákazníkovi.

V prostoru továrny šlo spatřit mnoho zajímavých kousků. Zájmu se těšila především nová přívozná cisterna, ale i další stroje se těšily zasloužené pozornosti. Některé kolegy právem zaujal návěs HTS 22.12 s týmových baravách firmy John Deere, který putoval přímo do Mannheimu. Respekt budila cisterna Annaburger HTS 33.28 o objemu 27 m3 na největších dodávaných pneumatikách - Michelin 800/45 R30,5. Zajímavostí byla dvounápravová cisterna HTS 22.28, ale zato s 24m hadicovým aplikátorem s vypínám sekcí.

Děkujeme obchodním partnerům, že využili této možnosti podívat se do Annaburgu a doufáme, že návštěva pro ně byla velice zajímavá a poučná.


Registrace newsletteru

Chcete-li pravidelně dostávat zajímavé novinky o naší zemědělské technice, o nových produktech a akcích, potom vyplňte následující formulář a veškeré informace budou chodit pohodlně do Vaší e-mailové schránky.

Registrovat

Prohlédněte si archiv novinek »

Kontaktujte nás