Nákupní košík je prázdný

Návrat legendy - staronová "htska"

Pondělí 07.12.2015

Staré "htsky" se staly legendami nejen v České republice. Dnes jich je stále v provozu obrovské množství i přes stáří 30ti a více let. Velice pozoruhodné je i to, jak moc staré cisterny drží svou cenu.  I po 30ti letech si dokáží najít kupce i za 250 000 Kč dle aktuálního stavu cisterny. Právě skvělé renomé a velký zájem o staré cisterny nás přimělo doporučit výrobu takových cisteren firmě Annaburger.

Výsledkem toho je nová verze cisterny HTS 14.27 o objemu 10 m3. Tato nová verze je cenově velmi zajímavá a vychází o cca 300 000 Kč levněji, než původní plnohodnotná cisterna. Nová verze má jedoduší sifonový dělič, pevnou, avšak výškově stavietelnou oj, neřízenou kloubovou nápravu s pneumatikami Alliance 550/60 - 22,5. V základu je cisterna vybavena vývěvou Jurop o výkonu 10 200 l/min, vrchním plnícím otvorem, bočním sáním a plošným rostřikem.

Za příplatek lze cisternu vybavit plnohodnotnou nerezovou sadou na DAM, která umožňuje naprosto bezproblémové převážení DAMu. Dále lze cisternu vybavit i hydraulicky odpruženou ojí, pokud by zákazník požadoval větší komfort jízdy a byl by ochoten si připlatit. Důležitým prvkem celé konstrukce je i páteřový rám, který cisterna má, který umožňuje připevnit za cisternu například míchací stanici, nebo na bok nasávací ruku.

První cisternu jsme přivezli do sídla naší firmy v Čížkovicích, druhá dnes putovala k našemu prodejci na severní Moravě - firmě Agrotrans Otice. Třetí cisterna přijde patrně do Vánoc. Využijte tuto mimořádnou příležitost pořídit starou dobrou "htsku" v novém provedení za velmi příznivou cenu.

V případě zájmu kontaktujte nás nebo naše oblastní prodejce.


Registrace newsletteru

Chcete-li pravidelně dostávat zajímavé novinky o naší zemědělské technice, o nových produktech a akcích, potom vyplňte následující formulář a veškeré informace budou chodit pohodlně do Vaší e-mailové schránky.

Registrovat

Prohlédněte si archiv novinek »

Kontaktujte nás