Nákupní košík je prázdný

Návěsy Annaburger Schubmax s výtlačným čelem se liší od konkurence

Neděle 17.06.2012

Tridem Schubmax - vůz s výtlačným čelem pro bioplynové stanice

Když vidíte třínápravový Schubmax HTS 29.17 nebo model  HTS 33.17  stát vedle sebe, uvědomíte si jak velké vozy se nyní prosazují u bioplynových stanic v Německu, ale i u nás. Délka korby těchto vozů je přes 10 m, výška postranic 2,24m a šířka 2,3 m. Celkem i s kupkou může obsluha do vozu naložit 60 m3. Má to samozřejmně svá ale, ohledně objemové hustoty převáženého materiálu.

Základní modely Schubmaxu jsou dělány především pro odvoz objemného materiálu. Jde v nich vozit i obilí, ale korba nesmí být u obilí plná, aby nedošlo k přetížení vozu.  Pro zákazníky, kteří chtějí vozit ve voze více obilí a využít výhody nízké výšky při vyprazdňování, je určen nový model Schubmax Plus.

Stabilní podvozek

Stabilní konstrukce podvozku se skvělými nápravam a nízké náklady na provoz techniky, to jsou hlavní důvody, proč někteří zákazníci konkurenčních značek přecházejí k vozům s výtlačným čelem značky Annaburger. Hydropneumaticky odpružené nápravy BPW nemusejí u modelu HTS 29.17 mít nucené řízení ,což je výhoda. Na přání ale dodává firma Annaburger jak mechanický systém nuceného řízen , tak i nově elektronický systém .

Nízké náklady na 1 m3 přepravovaného materiálu

Třínápravové vozy Schubmax nejsou levné, ale již základní objem korby převyšuje některé konkurenty o 10 m3 na jednu jízdu. Při podrobném propočtu, kolik musí vůz za sezonu udělat jízd se cenový rozdíl mezi levnější a menší konkurencí a větším vozem od Annaburgeru vyrovná do 1 roku.

V Schubmaxu je možno materiál komprimovat o 15%. V podvozku je zabudovaný senzor, který zastaví štít při komprimaci, pokud je zavřené zadní čelo. To samé je i při vyprazdňování, pokud je zavřené čelo. Na druhou stranu musí obsluha posunout výtlačené čelo po skončení vytlačování do přední polohy a teprve poté může zavřít zadní vrata.

Elektronika hlídá u Schubmaxu řadu věcí a je totožná jak u traktorových návěsů, tak i u silničních návěsů Schubmax.

Nové Schubmaxy příjdou také v letošním roce

Na podzim letošního roku představíme nový model tandemového Schubmax Plusvozu HTS 22.17 a také několik zákaznických vozů Schubmax na třínápravovém podvozku. Firma Annaburger neustále pracuje na vylepšování svých výrobků, takže se máme na co těšit.

 


Registrace newsletteru

Chcete-li pravidelně dostávat zajímavé novinky o naší zemědělské technice, o nových produktech a akcích, potom vyplňte následující formulář a veškeré informace budou chodit pohodlně do Vaší e-mailové schránky.

Registrovat

Prohlédněte si archiv novinek »

Kontaktujte nás