Nákupní košík je prázdný

Návěsy Annaburger s hydropneumatickým odpružením náprav jsou stále žádanější

Úterý 17.07.2012

Velice kompaktní návěs nejvyšší třídy

Výhodou návěsů firmy Annaburger je to, že využívají zkušeností firmy Annaburger s hydropneumaticky odpruženými nápravami. Díky použití těchto náprav nejdříve u výměnných systémů a postupným rozšířením do dalších kategorií, má firma Annaburger jedny z největších zkušeností v oboru s touto technikou.

Jen u Annaburgu najdete řešení zvedatelné nápravy a řiditelné nápravy na voze s hydropneumaticky odpruženou nápravou. Při zvednutí nápravy ,při jízdě s prázdným vozem, dojde k automatickému zablokování řiditelné nápravy. U vozů s hydropneumaticky odpruženou nápravou je ve standardu také systém hydraulicky odpružené oje s výškovým seřízením a odpružením pomocí dvou zásobníků na stlačený dusík.

Právě dodávaný vůz HTS 22.12 (jednostranně dozadu sklápěný) je vybavena pneu 600/55-26,5" Michelin , můstkem pro připevnění plachty a odklopným spojlerem. Šířka vozu nepřesahuje s těmito pneu 2,55 m .


Registrace newsletteru

Chcete-li pravidelně dostávat zajímavé novinky o naší zemědělské technice, o nových produktech a akcích, potom vyplňte následující formulář a veškeré informace budou chodit pohodlně do Vaší e-mailové schránky.

Registrovat

Prohlédněte si archiv novinek »

Kontaktujte nás