Nákupní košík je prázdný

Návěsy Annaburger na polním dnu v Libčanech

Úterý 05.07.2016

Návěsy Annaburger zažívají skvělé časy. Tradičně jejich prodeje stoupají a není tomu jinak i v letošním velice náročném roce. Poptávka po návěsech je neutuchající a je vidět, že si zemědělci uvědomují, že bez kvalitní dopravní techniky to prostě nejde. V Libčanech se ukázaly dva návěsy Annaburger, přičemž oba reprezentují opačná spektra nabídky firmy Annaburger.

Návěs HTS 20.12 dlouhou dobu patřil k nejmenším modelům v nabídce firmy Annaburger. Přesto ale jeho korba měří úctyhodných 6,5 m, tedy stejně, jako u některých konkurenčních tridemů. Vystavený návěs byl vybaven kloubovou náběžnou nápravou, která je vhodná na lehčí operace a především do terénu, kde má lepší výsledky i chování než parabolická pružina. Návěs byl vybaven pneumatikami Michelin 600/50 R22,5 a hydraulicky odpruženou ojí. Na přání zákazníka byla korba provedena v barvě Claas.

Třínápravový návěs HTS 33.12 na druhou stranu patří k tomu nejlepšímu, co firma Annaburger nabízí. Délka korby 8 metrů, základní objem bez nástavků 32 m3, hydropneumaticky odpružený podvozek a oj, přední zvedatelná náprava, hydraulické nucené řízení, pneumatiky Michelin 600/55 R26,5 a komfortní elektroovládání všech funkcí stroje. Zadní čelo je možné vyměnit za čelo s překládacím šnekem o průměru 400 mm, který se používá na plnění rozmetadla minerálních hnojiv a alternativně jej lze použít jako překládací vůz.

Děkujeme firmě Klas Nekoř za zařazení dopravní techniky Annaburger do své rozsáhlé prezentace strojů v Libčanech, děkujeme i panu Tomáši Šubrtovi za poskytnutí fotografií a oběma zákazníkům za zapůjčení strojů.


Registrace newsletteru

Chcete-li pravidelně dostávat zajímavé novinky o naší zemědělské technice, o nových produktech a akcích, potom vyplňte následující formulář a veškeré informace budou chodit pohodlně do Vaší e-mailové schránky.

Registrovat

Prohlédněte si archiv novinek »

Kontaktujte nás