Nákupní košík je prázdný

Návěsy Annaburger HTS 20.12 také s novým tvarem korby

Středa 28.01.2015

Návěsy HTS 20.12 a jejich dvoustranná verze 20.14 jsou v České republice zastoupeny v poměrně velkém množství. V posledních letech ale prodejům dominovaly 22t návěsy, neboť byl větší tlak na maximální přepravní výkon soupravy. Po osazení návěsů novou korbou, která je díky jednodušší konstrukci levnější, se z 20t návěsů stal zajímavý produkt, protože cena se přiblížila na dosah ostatním výrobcům, ale při zachování kvality produktů Annaburger.

Návěs HTS 20.12 má korbu o délce 6,5 m a výška bočnice může být 1,6 či 1,8 m. Objem je tedy 23,5 nebo 26 m3, ale dá se dále zvýšit pomocí 550 mm sklápěcích nástavků. Stejně jako u starého provedení koreb, které se dále nabízí, je možné vybavit korbu plachtou s obslužnou plošinou. Nápravy a podvozek je stejný jako dříve, tedy kloubová náprava, parabelická náprava nebo hydraulicky odpružená náprava. K tomu je možno dodat náběžné provedení nápravy, hydraulicky odpruženou oj a různé varianty pneumatik.

První návěs HTS 20.12 jsme zachytili poprvé minulý týden přímo v Annaburgu, kde jej právě nakládali na kamion a převáželi jej na naší centrálu do Čížkovic, kam dorazil až po setmění. Druhý den pokračoval k zákazníkovi kousek za Prahu. Návěs má 26 m3, nástavky, rolovací plachtu, náběžnou nápravu a pneumatiky Alliance 560/60 R22,5.

V únoru jej bude následovat první dvoustranně sklápěný návěs 20.14, dvoustranně sklápěná korba na výměnný systém a dvoustranně sklápěný tridem.


Registrace newsletteru

Chcete-li pravidelně dostávat zajímavé novinky o naší zemědělské technice, o nových produktech a akcích, potom vyplňte následující formulář a veškeré informace budou chodit pohodlně do Vaší e-mailové schránky.

Registrovat

Prohlédněte si archiv novinek »

Kontaktujte nás